http://Nytt%20kök%20i%20Djursholm

Nytt kök i Djursholm

Här fick vi möjligheten att bygga upp ett riktigt herrgårdskök i vackra Djursholm. Luckan är från vår egna serie och är en något modernare tolkning på den klassiska herrgårds luckan.

Design av köket

När man ska ta fram en design på ett herrgårdskök gäller det verkligen att jobba med den ytan man har och att kunna bygga ett kök helt utan passbitar ger en skräddarsydd känsla. Att sedan matcha de profilerade luckorna med vackert spröjsade vitrinluckor gör att man skapar ett djup och en extra design touch.

Om köksmodellen

Duuri är en modern tolkning av den klassiska herrgårds luckan där man valt att ha en lugnare profilering och endast låta luckan ha ett fönster med raka kanter. Duuri är en slitstark MDF lucka och som kommer med 20 års garanti.

Bänkskiva och tillbehör

För att skapa kontrast valde man att installera en mörkare bänkskiva men lät istället vitvaror vara vita för att på ett elegant sätt flyta ihop med luckorna. Fläkten tycker vi verkligen var pricken över i:et tillsammans med de skålade handtagen som gemensamt hjälper till att skapa en klassisk känsla i köket och är något som kommer vara minst lika snyggt om 20 år.

Liknande inlägg

Måttanpassat kök Duuri

Nytt kök i Viggbyholm

Vi är alltid lika glada när vi får möjligheten att följa upp ett arbete och …

Läs inlägg