http://Måttanpassat%20kök%20Duuri

Nytt kök i Viggbyholm

Vi är alltid lika glada när vi får möjligheten att följa upp ett arbete och dela med oss lite av vad både vi och kunden hade för tankar under processen. Denna gången valde kunden en lucka från vårt egna sortiment som är en modern tolkning på den klassiska herrgårds luckan.

Design av köket

Att designa ett kök åt familjen var enkelt då det har stora öppna ytor där köket skulle monteras och hade redan sen innan vårt möte en tydlig plan hur de skulle vilja att deras kök såg ut och fungera. Vi satte igång direkt och tog fram en skiss på ett skräddarsytt kök helt utan passbitar.

I valet av köksmodell var även det en enkelt val då familjen fastnat för en modern tvist på den klassiska herrgårds luckan.

Om köksmodellen

Duuri är en modern tolkning av den klassiska herrgårds luckan där man valt att ha en lugnare profilering och endast låta luckan ha ett fönster med raka kanter. Duuri är en slitstark MDF lucka och som kommer med 20 års garanti.

Bänkskiva och tillbehör

En bänkskiva i granit blev valet och tillbehören skulle allt gå i rostfritt stål. Rejäla handtag och knoppar från Beslag och Design blev något som föll familjen i smaken och passar utmärkt med luckans raka profilering. Färgen på bänkskivan är …. och levererades från Dekker Nordic.

Liknande inlägg

Nytt kök i Djursholm

Nytt kök i Djursholm

Här fick vi möjligheten att bygga upp ett riktigt herrgårdskök i vackra Djursholm. Luckan är …

Läs inlägg