Timeless

Timeless – handtagslöst med grepplist integrerad i bänkskåpsstommens överkant. På väggskåp går luckan nedanför stommen för att skapa ett grepp. Missionen att erbjuda svenska och internationella kunder en serie högkvalitativa köks- och badrumsprodukter utan onödiga utsvävningar. Helt enkelt ren, snygg skandinavisk design när den är som bäst. Fokusera på det svåra i att eliminera de icke värdeskapande detaljerna i såväl produktionsprocessen som i själva designen av produkten. Timeless-serien omfattar kök, bad och förvaring.

Undrar du hur den här modellen skulle kunna se ut hemma hos dig?

Genom att boka in ett möte med vår köksdesigner får du en ridning och prisförslag på den köksmodell du tänkt dig. Vi anpassar oss till dina önskemål och vi kan boka in möten digitalt, i butik eller hemma hos dig.

Boka möte

Liknande produkter

I vårt sortiment hittar ni kök från välkända leverantörer så som till exempel Tibrokök, Finska kenza och kungsäterkök. De har alla en sak gemensamt och de är att kvalitet står högst upp på prioritetslistan och det gör oss som återförsäljare lugna och glada att vi med stolthet kan ge er tryggheten med minst 20 års garanti.

Tärna

Ett kök med små detaljer och rena former som passar lika bra i små som …

Crona

Crona är ett fantastiskt herrgårdskök, funktionellt och klassiskt med detaljer som ger det ett vackert …

Taffel

Taffel är ett sparsmakat elegant kök med en vacker ramspegellucka. De rena linjerna med strikta …