Om oss

På Rydbo kök har vi specialiserat oss på måttanpassade kök och att med hjälp av noga utvalda leverantörer erbjuda garanterat bra kvalitet. Fördelen med Rydbo kök är att företaget är en förlängd arm till butiken och webbshoppen Kakelhörnan och kombinationen av företagen ger dig som kund möjlighet att få spetskompetens på såväl kök som kakel & vitvaror.

Rydbo kök har tillsammans med Kakelhörnan en butik och utställning i Arninge, Täby. Besök oss gärna för att finna inspiration inför din köksrenovering eller för att bara bolla idéer.

Vår historia

Kakelhörnan etablerades -98 i Täby med den enkla grundidén att erbjuda bra produkter till att bra pris. Vårt mål var och är fortfarande att hålla kundens bästa i fokus, det finns ingen bättre marknadsföring än en nöjd kund.

Rydbo kök föddes till liv när vi kom fram till att namnet kakelhörnan gör att våra kunder endast tror att vi säljer kakel och tanken är att med Rydbo kök fortsätta utveckla vår grund ide som bygger på att erbjuda våra kunder ett komplett kök oavsett storleken på plånboken.

Vi på Rydbo kök har över 20 års erfarenhet och du kan lita på att vi har kompetensen som krävs för att du skall få ditt nya dröm kök. Vi samarbetar med flertalet stora byggföretag som hjälper oss att montera köken ni köper av oss och vi lägger stor vikt på att kontrollera och följa med under hela processen.